ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Dentinor Hellas πηγαίνει στην IDS στην Κολωνία το 2019. Θα μας βρείτε στο Hall 2.2 Stand 031 Aisle C. 

Σας περιμένουμε!

DENTINOR

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα στο ιατρείο ευκολότερη.

To 2008 οι πλέον έμπειροι και διάσημοι Νορβηγοί οδοντοτεχνίτες Espen Hatlo και Jan-Vidar Godaker, αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα οδοντοτεχνικά εργαστήρια της χώρας. Η συνέπεια για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, φέρνει την Dentinor πολύ γρήγορα ψηλά στις προτιμήσεις των οδοντιάτρων και πλέον σήμερα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εργαστήρια στην Νορβηγία και στην Σκανδιναβία.

Πιστεύουμε στην συνεργασία και στην ενημέρωση.

Η φήμη της Dentinor στην Σκανδιναβική αγορά έχει δημιουργήσει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες κατασκευής οδοντοτεχνικών και οδοντιατρικών προιόντων σε προγράμματα research & development και beta-test. Στελέχη της Dentinor έχουν κατα καιρούς προσκληθεί σαν ομιλητές σε σεμινάρια και συνέδρια ανα την Ευρώπη με στόχο ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων.

Η Dentinor απασχολεί σήμερα 31 υπαλλήλους σε Νορβηγία, Σουηδία και Ελλάδα από 7 διαφορετικές εθνικότητες. Κατασκευάζει πάνω από 6000 δόντια κάθε χρόνο, και συνεργάζεται με περισσότερους από 200 οδοντιάτρους. Επίσης η Dentinor παρέχει διαρκώς, προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού της με στόχο την διαρκή βελτίωση και κατάρτιση.

Η Dentinor έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η NobelBiocare, AstraTech, GC, Straumann, ZirkonZahn, Atlantis.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Nyhetsmelding

Η Dentinor Hellas πηγαίνει στην IDS στην Κολωνία το 2019. Θα μας βρείτε στο Hall 2.2 Stand 031 Aisle C. 

Σας περιμένουμε!