ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Dentinor Hellas πηγαίνει στην IDS στην Κολωνία το 2019. Θα μας βρείτε στο Hall 2.2 Stand 031 Aisle C. 

Σας περιμένουμε!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την Dentinor κάνετε μια σίγουρη επιλογή για το οδοντιατρείο σας και τους ασθενείς σας. Το όραμα μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα στο ιατρείο σας ευκολότερη για εσάς και τους ασθενείς σας. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πολύ, στη διαρκή επικοινωνία ιατρείου εργαστηρίου. Στο εργαστήριο μας επενδύουμε συνέχεια στις νέες τεχνολογίες και στην εκπαίδευση εξασφαλίζοντας σταθερά υψηλή ποιότητα στις κατασκευές μας.

Εμφυτευματα

Στον όμιλο Dentinor κατασκευάζουμε κάθε χρόνο εργασίες σε περισσότερα από 600 εμφυτεύματα. Συμμετέχουμε ενεργά σε σεμινάρια μεγάλων εταιρειών, παρουσιάζοντας καινοτόμους τρόπους παραγωγής, επί εμφυτευματικών εργασιών. Παράλληλα, είμαστε beta-test εργαστήριο σε τεχνολογικά projects που στοχεύουν σε καινοτόμες κατασκευές.  Η εμπειρία και η γνώση μας, σε εμφυτευματικές προσθετικές αποκαταστάσεις, αποτελεί εγγύηση  για την ασφάλεια και την ποιότητα των κατασκευών μας. Η ομάδα της Dentinor είναι έτοιμη να μελετήσει και να συζητήσει μαζί σας τα περιστατικά των ασθενών σας.

Συνεργασίες Dentinor με NobelBiocare, AstraTech, Straumann, Biomain, Atlantis, ZirkonZahn, Issus.

Οδοντιατρικη ζιρκονια

Το 2012 η Dentinor, αποφασίζει να κατασκευάζει όλες τις ακίνητες κατασκευές με οδοντιατρική ζιρκονία, επενδύοντας παράλληλα στην κατασκευή μέσω τεχνολογίας CAD-CAM. Από τότε ξεκίνησε η συνεργασία με τη ZirkonZahn, την νούμερο 1 εταιρεία στον κόσμο  σε γνώση και εξέλιξη της οδοντιατρικής ζιρκονίας. Η πολυετής εμπειρία, η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η πολύ στενή συνεργασία της Dentinor με τη ZirkonZahn,  μας έχει μάθει να κατασκευάζουμε το πλέον βιοσυμβατό υλικό σήμερα στην οδοντιατρική σε πολύ υψηλά επίπεδα αισθητικής απόδοσης καθώς και αντοχής.

Κάνετε ένα δωρεάν try-in και εξασφαλίστε εγγύηση 6 ετών για κάθε οδοντιατρική ζιρκονία.

Dentiline

Η Dentinor δίνει μια λύση στους ασθενείς σας, για μετακίνηση δοντιών, με διαφανείς ορθοδοντικούς νάρθηκες. Οι μετακινήσεις των δοντιών γίνονται, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα μετακίνησης, χωρίς να προκαλείται ο παραμικρός κίνδυνος για τους ασθενείς σας. Μας στέλνετε το αποτύπωμα με τις απαιτήσεις σας και σε λίγες ημέρες  σας στέλνουμε την πρόταση μας και το πλάνο θεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Dentiline, πιέστε εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Nyhetsmelding

Η Dentinor Hellas πηγαίνει στην IDS στην Κολωνία το 2019. Θα μας βρείτε στο Hall 2.2 Stand 031 Aisle C. 

Σας περιμένουμε!